Khan Academy Nedir?

Khan Academy Nedir?

Khan Academy içerisinde ilköğretim çağından ortaöğretim çağındaki çocuklara kadar tüm yaş gurubu çocuklar yönelik içerikler sunan bir Web 2.0 aracıdır. LGS’ye yönelik veya YKS’ye yönelik olarak çalışan öğrenciler için de oldukça güzel ve kaliteli biz hizmet sunmaktadır. En fazla 8 dakikalık eğitici videoların ardından öğrencilere o konuyla ilgili hemen sorular soran ve seviyesini ölçen Khan Academy tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak vermektedir.

Khan Academy nedir

Khan Academy Kids Nedir?

Khan Academy Kids, 2-7 yaş arasındaki çocuklara  okuma yazma, matematik gibi temaları öğretmeyi ve çocukların gelişimini desteklemeyi hedefleyen, ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.”

Khan Academy Ve Uzaktan Eğitim

Uzaktan eğitimin devam ettiği şu günlerde öğrencilerimiz de bazı güçlükler çekebilmektedirler. Her ne kadar EBA Tv izleseler veya canlı derslerini takip etseler de kendilerini eksik hissettikleri konularda onlara yardımcı olacak bir mobil uygulama çok işlerine yarar. Ayrıca yetişkinler için de birçok eğitimi içerisinde barındıran Khan Academy ile hep öğrenmek istediğiniz konuları öğrenebilir veya kendinizi geliştirebilirsiniz.

Khan Academy Nasıl Kullanılır?

Khan Academy kendi internet sayfası üzerinden veya mobil uygulaması sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden kullanılabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.

Mobil uygulama için;

Quizizz Online Test Nasıl Hazırlanır?
Exit mobile version